Mauritshof, úw trouwlocatie

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft? Een ceremonie in de tuin bij het romantische prieel, op traditionele wijze aansnijden van de bruidstaart, gevolgd door een tongstrelend diner, een informele walking dinner of een uitgebreid buffet, een feestelijke receptie en afsluiten met een spetterend feest om jullie mooiste dag compleet te maken. Jullie huwelijksdag kan van begin tot eind gevierd worden op het Mauritshof.

Een bruiloft hoort feestelijk en zorgeloos te verlopen. Mauritshof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijke huwelijksdag te maken door jarenlange kennis,  ervaring en bijzonder gastvrije service.

Door de verscheidenheid aan zalen is het Mauritshof zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen.

Heeft u een andere feestlocatie op het oog? Dan is onze cateringservice uw partner bij uitstek om dit tot in de puntjes te verzorgen.

Culinair

Op culinair gebied leggen we u graag in de watten met bijvoorbeeld;

  • Lunch
  • Diner
  • Walking dinner
  • Uitgebreid buffet
  • Barbecue, waar de vlees- en vis gerechten á la minute bereid worden
  • Uitgebreid assortiment hapjes
  • Snack, later op de avond

En nog zoveel meer, alles is mogelijk.

Misschien heeft u zelf al volop ideeën voor de indeling van uw bruiloft. Anders helpen we u graag met tips en ideeën voor een onvergetelijke dag. Wij denken binnen uw geplande budget met u mee, om van uw trouwdag de dag van uw leven te maken. Want de mogelijkheden zijn hier vrijwel onbegrensd. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken of contact met ons opnemen voor verdere inlichtingen.

Tijdens de afspraak worden uw wensen besproken en krijgt u een rondleiding. Aan de hand van de afspraak maken wij een vrijblijvende offerte op maat, aan de hand van uw wensen en budget. Na bevestiging maken wij, indien gewenst, graag met u, 4 á 6 weken op voorhand nog een afspraak voor de detailbespreking.Tijdens de detailbespreking bespreken wij de gehele dag van A tot Z met u zodat u zorgeloos kunt genieten van uw huwelijksdag. U moet immers al aan zo veel denken.

Uw droomhuwelijk wordt werkelijkheid in de Mauritshof, IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen.