Zakelijk

Mauritshof Catering, IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen is uw partner bij het organiseren van gelegenheden/evenementen op locatie. Daarbij combineren we het beste van twee werelden: u de locatie, wij de gastvrijheid.

Ook in deze tijd heeft het Mauritshof een uitgebreid assortiment welke wij kunnen aanbieden voor u, uw medewerkers en/of relaties. Denk bijvoorbeeld aan:
– Een online meeting culinair ondersteund door één van onze verwenboxen.
– Broodjesservice op uw bedrijf.
– Overwerk maaltijden.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Elke gelegenheid is maatwerk. Of het nu gaat om de catering voor een klein vergadergezelschap, een drukke receptie, een open dag of zakelijke borrel;  werkelijk alles is mogelijk. Wij maken een optimale match tussen uw wensen en de mogelijkheden die uw locatie biedt. Indien nodig verzorgen wij tevens toiletwagens, tafels, stoelen, aankleding en onderdak. Wij zetten ons voor 100% in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Onze koks werken met dagverse producten. Van een ambachtelijke tapasplank, belegde broodjes of smakelijke borrelhapjes tot een rijkelijk gevuld buffet of uitgebreid diner. De kwaliteit die u van ons gewend bent, nemen wij mee naar uw favoriete locatie.

Wilt u weten hoe wij buiten de deur te werk gaan? Vraag gerust naar onze referentieadressen.