Catering

Mauritshof Catering, IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen is uw partner bij het organiseren van gelegenheden/evenementen op locatie. Daarbij combineren we het beste van twee werelden: u de locatie, wij de gastvrijheid.

Elke gelegenheid is maatwerk. Of het nu gaat om de catering voor een klein gezelschap, een drukke receptie of een uitbundig feest, diner, bruiloft, walking dinner, lunch, barbecue, koffietafel, High Tea, verjaardagen; werkelijk alles is mogelijk. Wij maken een optimale match tussen uw wensen en de mogelijkheden die uw locatie biedt. Indien nodig verzorgen wij tevens de stroomvoorziening, toiletwagens, tafels, stoelen, aankleding en onderdak. Wij zetten ons voor 100% in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Onze koks werken met dagverse producten. Van een ambachtelijke tapasplank, belegde broodjes of smakelijke borrelhapjes tot een rijkelijk gevuld buffet of uitgebreid diner. De kwaliteit die u van ons gewend bent, nemen wij mee naar uw favoriete locatie.

Iedere catering is maatwerk, daarom gaan wij graag met u in overleg en maken wij een vrijblijvend voorstel op maat aan de hand van uw wensen. U kunt altijd contact opnemen.